top of page

Zomertrainingen 

Kopie van zomer (2).jpg
Zomerabonnement

 

 

Kom de hele zomer (4 juli-28 augustus) zo vaak sporten als je wil voor €55!

 

Wel graag je plaatsje reserveren zodat we voldoende materiaal klaarleggen.

 

Lijkt je favoriete les verdwenen uit ons aanbod? Geen paniek, in september zijn we er weer met ons vaste aanbod.

Core power

Tijdens deze training staan de buik, rug en bilspieren centraal. Zowel de stabiliteit als de kracht van je romp worden getraind waardoor rugklachten geen kans meer krijgen. 

 

Power training 

Zin in een krachtige uitdaging? Powertraining is een training met oog op het verbeteren van je spierkracht. Je traint verschillende spiergroepen met een focus op juiste uitvoering en gewichten op jou persoonlijk afgestemd. 

Ladies Fit (per les)

Een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen. 

All-round workout 

In deze les word je fit door te trainen op verschillende manieren. Kracht en conditie komen hier aan bod samen met stabiliteit en evenwicht, zo verbeter je elk aspect van je lichaam. Deze les is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderd.

Opgelet, deze lessen gaan pas door vanaf minimum 4 deelnemers.

Ouder-peutergym 

Heb je een kleine deugniet rondlopen tussen 1 jaar en 2,5 jaar? Dan is de les Ouder-peutergym een les waarbij jullie samen kunnen komen wiebelen, kriebelen, dansen, springen... De motorische ontwikkeling van je kindje wordt op verschillende manieren gestimuleerd, terwijl ook jij actief aan het bewegen bent.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 9u tot 10u.

 

Mama & Baby Gym 

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 2,5 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u.

Pregnant & Fit 

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 11u tot 12u.

 

 

 

4.png
3.png
2.png
5.png
1.png

Hoe lang duurt een training?

Alle trainingen duren 60 minuten.

 

 

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

In juli en augustus werken we met een zomerabonnement (€55). Hiermee kan je de hele zomer inschrijven voor zoveel lessen als je wil. 

In september is er terug ons vertrouwde aanbod met lessen op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag.

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

bottom of page