top of page

Ons team

In Beweging-8460.JPG.JPG
Judith Verheyden
Kinesitherapeute

Judith is afgestudeerd als kinesitherapeute met specialisatie sport en manuele therapie. Ze deed ervaring op in verschillende praktijken bij de Sporting Lokeren Foot Academy. Na het afronden van het postgraduaat manuele therapie heeft ze praktijk inBeweging opgericht. De jaren nadien is ze verder gaan specialiseren in myofasciale therapie (dry needling), pre-en postnatale begeleiding, draagconsulente en functional trainer.

Judith geeft op donderdag de groepsles Functional training.

In Beweging-8421.JPG.JPG
Emma Servaes
Psychologe

In 2019 behaalde Emma haar diploma klinische psychologie aan de Universiteit Gent, binnen de vakgroep psychoanalyse en raadplegingspsychologie.

Aan het einde van haar opleiding heeft ze een leerrijke stage genoten in Psychiatrisch Centrum Karus te Melle, op afdeling angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. Zo heeft ze kennis gemaakt met een breed spectrum aan psychische moeilijkheden bij (jong)volwassenen. 

Emma gaat ervan uit dat elke cliënt een uniek verhaal heeft, waar ook op een unieke wijze mee moet omgegaan worden. Indien u bij haar op gesprek gaat, zal ze aan de slag gaan met dat unieke verhaal en zoeken jullie samen naar een manier om hiermee om te gaan.

In Beweging-8360.JPG.JPG
Lisse Durinck
Personal trainer

Lisse studeerde 'Sport en bewegen' aan Howest en deed haar afstudeerstage in onze praktijk. Haar aanstekelijk enthousiasme, kennis van zaken en uitstekende coaching skills kregen al heel wat mensen aan het sporten.

Lisse heeft een extra interesse in bewegen tijdens zwangerschap. Ze werkte voor haar bachelorproef een beweegtraject uit voor zwangere dames en zet dit met veel plezier verder in workshops, groepsles en individuele begeleiding.

sverre.jpg
Sverre Samson
Kinesitherapeut

Sverre studeerde in 2021 af als kinesitherapeut aan de UGent met als specialisatie musculoskeletale klachten. Als voetballer is hij voorstander van een actieve aanpak in de revalidatie van jouw klachten.

In de toekomst plant Sverre zich voortdurend bij te scholen in de uitgebreide domeinen van de kinesitherapie, beginnende met een opleiding Dry Needling. Zo wil hij een optimale therapie garanderen op maat van de patiënt.

358005795_716685663801672_6598833532948681490_n_edited_edited.jpg
Sammy Moens
Beweegcoach

De best passende term bij Sammy is sportief. Is hij niet aan het fitnessen, dan is hij aan het fietsen. 

Hij studeerde met glans af voor de opleiding 'Sport & Beweging' en deed zijn bachelorproef en afstudeerstage in onze praktijk.

Sammy geeft groepslessen en personal training en is de organisator en begeleider van onze Avontuurlijk inBeweging activiteiten.

In Beweging-8472.JPG.JPG
Eline Van Damme
Kinesitherapeute

Eline merkte al snel dat haar interesse vooral uitging naar sportkinesitherapie en manuele therapie en koos deze afstudeerrichting met bovendien enkele stages in Finland. Nadien is ze werk gaan combineren met een postgraduaat manuele therapie. Ze heeft in enkele praktijken en op de Sporting Lokeren Foot Academy ervaring kunnen opdoen. Eline heeft verdere specialisaties behaald in pre- en postnatale begeleiding, draagconsulente, dry needling en spierkettingen van Busquet (met o.a. het behandelen van baby’s).

Eline is de eigenaar van inBeweging Sinaai.

In Beweging-8492.JPG.JPG
Lotte Vercauteren
kinesitherapeut

 

 

 

Lotte studeerde in 2019 af als kinesitherapeute aan de universiteit Gent. Na het volgen van een stage in het buitengewoon onderwijs werd haar interesse in pediatrie opgewekt en startte ze in oktober 2019 met deze opleiding. Algemene kinesitherapie combineren met pediatrie lijkt haar de perfecte keuze. Verder startte ze recent ook met de opleiding dry needling. Met haar enthousiasme wilt ze graag iedereen op een individuele manier verder helpen en houdt ze ook graag rekening met de persoonlijke noden/wensen van de patiënt.

astrid_edited.jpg
Astrid Haghebaert
Kinesitherapeute

Astrid studeerde in 2021 af als kinesitherapeute aan de KULeuven met specialisatie manuele therapie. Na stages in verschillende praktijken groeide haar interesse in de manuele en myofasciale therapie. Hier zal ze zich in de toekomst dan ook verder in specialiseren.
Bovendien heeft ze ook interesse in de pre- en postnatale kinesitherapie.
Met behulp van een actieve aanpak wil ze haar patiënten zo snel mogelijk van hun klachten verhelpen, met behoud van de resultaten op lange termijn.

IMG20220702135300 (1)_edited_edited.jpg
Annik Leyman
Gezondheidscoach

Als erkende gezondheidscoach en Master in de Sociologie gelooft Annik heel sterk in het belang en de haalbaarheid van een gezonde levensstijl voor iedereen.

Je kan bij haar terecht als je gezonder wil eten, meer wil bewegen, meer rust wil ervaren of beter wil slapen. Een brede visie op gezondheid, maatwerk en een focus op duurzame krachtige gedragsveranderingen staan centraal in haar aanpak.

Met haar kennis en begeleiding zet ze jouw leven terug op de rails naar een gezonde toekomst.

In Beweging-8371.JPG.JPG
Shana Roberts
Kinesitherapeute

Shana studeerde kinesitherapie in Gent. Ze combineert het werken in onze praktijk met begeleiding bij regioclub toestelturnen meisjes in Sint-Gillis-Waas. Shana is manueel en myofasciaal therapeute in opleiding. Ze vindt het belangrijk om vooruitgang te zien en de therapie individueel aan te passen. Verder spreekt de link tussen sport en therapie haar heel hard aan.
 

In Beweging-8377.JPG.JPG
Brecht Verplancke
Kinesitherapeut

Brecht begon al vroeg in zijn opleiding ervaring op te doen bij verschillende voetbalclubs. Hieruit is zijn interesse in actieve revalidatie gegroeid. Motiveren en activeren door middel van functionele oefentherapie zijn hierin sleutelwoorden. Brecht verdiepte zich in dry needling en schoolt zich regelmatig bij.

​​​​​​​​​​​​​​​​
In Beweging-8331.JPG.JPG
Karolien Van Heck
Pedicure

Karolien is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Ze heeft ondertussen al 10 jaar ervaring in het werkveld maar is de voeten nog niet beu. Hou je van kleur? Dan kan ze jouw tenen opvrolijken met een nieuw tintje nagellak op gelish.

In Beweging-8346.JPG.JPG
Yana Verbustel
Podologe

Yana is afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent als bachelor in de podologie in 2016. Je kan bij haar terecht voor een onderzoek, ganganalyse en 3d scan van de voeten met eventuele steunzolen als oplossing voor uw voetklachten.

IMG_20230716_101610.jpg
Jolien De Moor
Psychologe

Jolien behaalde in 2014 haar diploma klinische psychologie aan de Universiteit Gent, binnen de vakgroep Experimenteel-Klinische en Gezondheidspsychologie. 

Doorheen haar carrière heeft ze steeds met uiteenlopende hulpvragen gewerkt: van depressieve klachten tot verslaving, eetproblemen en dergelijke meer.

Jolien vindt het belangrijk om samen met haar cliënten als één team te werken en stemt haar technieken af op uw persoonlijk verhaal.

IMG_3500.JPG
Isabelle Ottermans
Psychologe

Isabelle is in 2006 afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent. Ze heeft ervaring in
verschillende werkcontexten zoals centra voor geestelijke gezondheidszorg, AZ Sint-Blasius en een huisartsenpraktijk.

Isabelle gelooft sterk in de kracht van jezelf kunnen zijn in alle omstandigheden.
Ze gaat samen met jou op zoek wat dit voor jou betekent, thuis, op het werk en in de wereld.

bottom of page