top of page

Groepstrainingen

Wintergym

Sporten draagt ook bij aan je mentale gezondheid. Heb je wat extra motivatie nodig om ook in het najaar te blijven bewegen? Schrijf je dan in voor onze wintergym groepslessen. Elke week begeleiden wij jou een uur lang doorheen een complete workout. We zorgen voor een leuke mix van core-stability, kracht, mobiliteit en cardio.

 

Je kan kiezen uit 3 lesmomenten: maandag om 19u of 20u, of woensdag om 19u30. Starten doen we in de week van 21 november en. Inschrijven doe je voor de volledige reeks van 5 lessen en dat kost je €35.

 

Ladies Fit (per les)

Een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen. Per les betaal je €8,5.

Kids inBeweging (reeks 5 weken)

Heb je een kleine deugniet rondlopen tussen 1 jaar en 2,5 jaar? Dan is de les Ouder-peutergym een les waarbij jullie samen kunnen komen wiebelen, kriebelen, dansen, springen... De motorische ontwikkeling van je kindje wordt op verschillende manieren gestimuleerd, terwijl ook jij actief aan het bewegen bent.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 9u tot 10u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

 

Mama's & baby's inBeweging (reeks 5 weken)

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 1 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

Zwanger inBeweging (reeks 5 weken)

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

 

 

 

4.png
3.png
2.png
5.png
1.png

Hoe lang duurt een training?

Alle trainingen duren 60 minuten.

 

 

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

We werken met lessenreeksen, zo ben je 10 weken zeker van je plekje in je favoriete les. Je kan enkel inschrijven voor de volledige lessenreeks van 10 weken. De prijs voor deze 10 lessen blijft €70. (Op feestdagen valt de les weg, de prijs wordt hieraan aangepast.)  Indien je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.

 

Voor de late beslissers zijn er nog 2 lessen waar je per les voor kan inschrijven (All-round workout). Opgelet, deze lessen gaan pas door vanaf minimum 4 deelnemers. Per les betaal je €8,5.

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

bottom of page