top of page

Groepstrainingen

Winter 2023 inBeweging.jpg

De motivatie om te sporten is deze tijd van het jaar vaak ver te zoeken... Maar geen nood! We hebben weer een nieuwe reeks groepslessen klaar staan die je met plezier laten bewegen.

Laatste reeks groepslessen van 2023 start op maandag 20 november. Het jaar sportief afsluiten, wij hebben er al zin in!

Praktisch: een reeks van 5 lessen kost je €40. 

Niet twijfelen, de reeksen zijn snel volzet, want we houden de groepjes klein (maximaal 12 deelnemers per les) om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

De volgende lessenreeksen starten vanaf 8/1/24, binnenkort kan je hier meer info vinden.

 

 

 

4.png
3.png
2.png
5.png
1.png

Kids inBeweging (reeks 5 weken)

Wil je samen met je kleine energiebommetje komen spelen, sporten en ontdekken? Op zaterdag van 9-10u toveren we onze ruimte om tot een echte peutergym. Klimmen, rollen, gooien, springen, zoeken,... Alle mogelijke vaardigheden komen speels aan bod.

Coach Lisse zegt steeds: niets moet, alles mag. En dat is exact hoe je deze lesjes kan samenvatten.

Mama's & baby's inBeweging (reeks 5 weken)

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 1 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €42,50.

Zwanger inBeweging (reeks 5 weken)

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €42,50.

Hoe lang duurt een training?

Alle trainingen duren 60 minuten.

 

 

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

We werken met lessenreeksen, zo ben je de hele reeks lang zeker van je plekje in je favoriete les. Je kan enkel inschrijven voor de volledige lessenreeks. Indien je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.

 

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

bottom of page