top of page

Draagbegeleiding

Je baby heeft huilerige momenten en is moeilijk te troosten? Je wil op stap en je kindje dicht bij je hebben ondertussen? Er zijn heel wat redenen om te starten met dragen maar het is niet altijd evident om comfortabel en veilig te doen.

Coby en Judith, gediplomeerde draagconsulenten, helpen je graag met al je draagvragen. 

Je kan bij hen terecht voor buikdragen, rugdragen, rekbare en geweven doeken, ringslings, mei tai, half buckle en draagzakken.

 

Wil je graag dragen maar heb je niet de juiste drager? De uitgebreide collectie dragers kan je huren voor een korte of langere periode.

  

Praktisch:

Ben je nog helemaal nieuw in de draagwereld en weet je niet waar eerst te starten? Dan is een complete draagbegeleiding iets voor jou.

Een volledige draagbegeleiding (€100) houdt 2 contactmomenten in over 3 weken, tijdens deze weken kunnen we je vragen beantwoorden of hulp te bieden.

 

Is het dragen jou niet meer onbekend maar heb je het gevoel dat er toch ergens iets niet goed zit? Of wil je graag een nieuwe knoop aanleren? Of je draagzak afstellen.

Dan kan je een begeleiding van 1 uur (€60) boeken waarbij we samen aan de slag gaan om jouw knooptechniek nog verder uit te breiden.

Bij deze optie is al enige draagervaring zeker een must!

Wil je ontdekken of dragen iets voor jou is en welk systeem bij jullie zou passen? Weet je niet goed welke voordelen dragen heeft voor jou en je baby?  

Dan is een verkennend consult (1uur, €60) wat je nodig hebt. Opgelet, je kan op deze korte tijd geen systeem kiezen en uitgebreid leren gebruiken. Daarvoor boek je best 1 van de andere begeleidingen.

IMG-8843_edited.jpg
IMG-6188.JPG

Wil je meer info of een afspraak maken?

bottom of page