top of page

Groepstrainingen

1.jpg
2.jpg
2.jpg

Core power (reeks 10 weken)

Tijdens deze training staan de buik, rug en bilspieren centraal. Zowel de stabiliteit als de kracht van je romp worden getraind waardoor rugklachten geen kans meer krijgen. De prijs voor deze 10 lessen blijft €70. (Op feestdagen valt de les weg, de prijs wordt hieraan aangepast.)

 

Start to sport (reeks 10 weken)

Een aangepaste training voor beginnende sporters, waarbij je kracht en uithouding traint zonder zware spring- en loopoefeningen. Tijdens deze training wordt ook rekening gehouden met kwaaltjes of blessures zodat je op je eigen niveau weer fit kan worden. De prijs voor deze 10 lessen blijft €70. (Op feestdagen valt de les weg, de prijs wordt hieraan aangepast.)

 

Power training (reeks 10 weken)

Zin in een krachtige uitdaging? Powertraining is een training met oog op het verbeteren van je spierkracht. Je traint verschillende spiergroepen met een focus op juiste uitvoering en gewichten op jou persoonlijk afgestemd. De prijs voor deze 10 lessen blijft €70. (Op feestdagen valt de les weg, de prijs wordt hieraan aangepast.)

 

Ladies Fit (per les)

Een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen. Per les betaal je €8,5.

 

All-round workout (per les)

In deze les word je fit door te trainen op verschillende manieren. Kracht en conditie komen hier aan bod samen met stabiliteit en evenwicht, zo verbeter je elk aspect van je lichaam. Deze les is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderd.

Opgelet, deze lessen gaan pas door vanaf minimum 4 deelnemers. Per les betaal je €8,5.

Sportbreak

Op dinsdag- en donderdagmiddag van 12u tot 13u is onze zaal open voor een halfuurtje ‘sportbreak’. Je komt wanneer het voor jou past en krijgt een training die je zelfstandig uitvoert op je eigen niveau en tempo. Coach Lisse is aanwezig om te helpen of bij te sturen indien nodig. Inschrijven doe je voor €5 per sessie.

Ouder-peutergym (reeks 5 weken)

Heb je een kleine deugniet rondlopen tussen 1 jaar en 2,5 jaar? Dan is de les Ouder-peutergym een les waarbij jullie samen kunnen komen wiebelen, kriebelen, dansen, springen... De motorische ontwikkeling van je kindje wordt op verschillende manieren gestimuleerd, terwijl ook jij actief aan het bewegen bent.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 9u tot 10u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

 

Mama & Baby Gym (reeks 5 weken)

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 1 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 10u tot 11u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

Pregnant & Fit (reeks 5 weken)

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

Deze lessen organiseren we op zaterdag van 11u tot 12u, dit gebeurt in reeksen van 5 weken. De prijs per reeks bedraagt €40.

 

 

 

4.png
3.png
2.png
5.png
1.png

Hoe lang duurt een training?

Alle trainingen duren 60 minuten.

 

 

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

We werken met lessenreeksen, zo ben je 10 weken zeker van je plekje in je favoriete les. Je kan enkel inschrijven voor de volledige lessenreeks van 10 weken. De prijs voor deze 10 lessen blijft €70. (Op feestdagen valt de les weg, de prijs wordt hieraan aangepast.)  Indien je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.

 

Voor de late beslissers zijn er nog 2 lessen waar je per les voor kan inschrijven (All-round workout). Opgelet, deze lessen gaan pas door vanaf minimum 4 deelnemers. Per les betaal je €8,5.

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

bottom of page