Groepstrainingen

 

 

 

 

Hoe lang duurt een training?

 

Alle trainingen duren 60 minuten.

Wie geeft de trainingen?

Alle trainingen worden gegeven door enthousiastelingen met sport of kinesitherapie diploma.

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

Inschrijvingen en betalingen verlopen online. Je kan via de inschrijvingslink krediet aankopen en daarmee inschrijven op de datum en training die je wil volgen. Een training is €7 (met 10-beurtenkaart) of €8 (eenmalige deelname). De Mama & Baby gym en Pregnant & Fit lessen zijn €8,5 per les of €85 voor de hele lessenreeks.

Je kan nog steeds inschrijven/annuleren tot 24u vooraf. Als je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.
 

 

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

Coronamaatregelen

- We verminderen het aantal deelnemers naar 8 per les

- Kom op tijd, zeker niet te vroeg

- Bij mooi weer sporten we buiten

- We dragen steeds een mondmasker bij verplaatsingen in de zaal

- Neem liefst je eigen matje mee

- Zorg voor een eigen flesje water

Core power

Tijdens deze training staan de buik, rug en bilspieren centraal. Zowel de stabiliteit als de kracht van je romp worden getraind waardoor rugklachten geen kans meer krijgen.

 

Start to sport

Een aangepaste training voor beginnende sporters, waarbij je kracht en uithouding traint zonder zware spring- en loopoefeningen. Tijdens deze training wordt ook rekening gehouden met kwaaltjes of blessures zodat je op je eigen niveau weer fit kan worden.

 

Muscle Madness

Een uitdagende training voor iemand die kracht wilt trainen zonder te jongleren met zware gewichten. Alle spiergroepen worden versterkt op een verantwoorde manier en op je eigen niveau.

 

Ladies Fit

Een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen.

 

All-round workout

In deze les word je fit door te trainen op verschillende manieren. Kracht en conditie komen hier aan bod samen met stabiliteit en evenwicht, zo verbeter je elk aspect van je lichaam.

 

Bootcamp

Een pittige training waarbij conditietraining afgewisseld wordt met kracht en stabilisatieoefeningen. Tijdens deze training wordt je aangemoedigd om tot het uiterste te gaan, maar ieder op zijn niveau.

 

Pregnant & Fit

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

 

Mama & Baby Gym

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 2,5 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

 

 

© 2018 by inBeweging

Jules De Brouwerpark 21, Hamme

Baantje 28, Hamme

Hulstbaan 58, Sinaai

Praktijk Hamme: 0477/41 77 25

Praktijk Sinaai 0472/30 05 02

Psychologe 0474/16 62 39

  • Like onze fb pagina