Groepstrainingen

 

 

 

 

Hoe lang duurt een training?

 

Alle trainingen duren 60 minuten.

Wie geeft de trainingen?

Alle trainingen worden gegeven door enthousiastelingen met trainers/kinesitherapie of LO diploma

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

Inschrijvingen en betalingen verlopen online. Je kan via de inschrijvingslinks een 10-beurtenkaart of eenmalige deelname aankopen en op die manier reserveringen maken in de agenda. Een training is €6 (met 10-beurtenkaart) of €7 (eenmalige deelname).

Je kan nog steeds inschrijven/annuleren tot 24u vooraf. Als je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.

De Pregnant & Fit en Mama & Baby Gym reeksen zijn inschrijvingen voor een hele reeks (€85).
 

 

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

Core Power: Tijdens deze training staan de buik, rug en bilspieren centraal. Zowel de stabiliteit als de kracht van je romp worden getraind waardoor rugklachten geen kans meer krijgen. Alle leuke varianten van plank komen aan bod, je zal nooit 2x dezelfde training uitvoeren waardoor het nooit saai wordt.

 

Ladies Fit is een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen. Oefeningen worden afgestemd op ieders niveau.

 

Bootcamp is een pittige training waarbij conditietraining afgewisseld wordt met kracht en stabilisatieoefeningen. Tijdens deze training wordt je aangemoedigd om tot het uiterste te gaan, maar ieder op zijn niveau.

Sport & fun is een training vol plezier. Tijdens deze sessie train je je hele lichaam op zowel kracht, stabiliteit, uithouding en balans. Dit gebeurt aan de hand van spelletjes, opdrachten,… Iedereen sport op eigen niveau zodat fit worden ook leuk blijft.

Pregnant & Fit is een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes. Bij deze lessen werken we in reeksen van 10 lessen met na 5 lessen een instapmoment, bekijk steeds wanneer er een nieuwe reeks start of wanneer er een instapmoment is.  

Mama & Baby Gym is een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 2,5 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist. Deze lessen lopen in reeksen van 10 lessen.

Data reeksen Pregnant & Fit en Mama & Baby Gym (in de andere lessen kan je doorlopend instappen):

Start: 12 januari 2020 – Instapmoment: 16 februari 2020
Start: 5 april 2020 – Instapmoment: 10 mei 2020

 

 

 

© 2018 by inBeweging

Jules De Brouwerpark 21, Hamme

Baantje 28, Hamme

Hulstbaan 58, Sinaai

Praktijk Hamme: 0477/41 77 25

Praktijk Sinaai 0472/30 05 02

Psychologe 0474/16 62 39

  • Like onze fb pagina