Groepstrainingen

BUBBEL TRAINING (Buiten, €17 per persoon) 

Groepsles van 3 personen, dit mogen ook mensen buiten je bubbel zijn aangezien we steeds de afstand bewaren. Je stelt zelf je groepje samen en kiest een moment om te sporten en een niveau. Deze lessen zijn vergelijkbaar met de oorspronkelijke groepslessen, maar in kleinere groep zodat de oefeningen nog meer op jouw niveau zijn gemaakt en er is meer controle op je uitvoering.

Inschrijven doe je met je groepje via bovenstaande inschrijfknop.

Opgelet! De les gaat enkel door wanneer er 3 personen ingeschreven zijn. Heb je een 3e man tekort? Stuur me even een mailtje en ik hoor eens rond of iemand bij jullie wilt aansluiten.

 

PERSONAL TRAINING (Buiten, €50 per sessie van 1u)

Heb je ondervonden dat jouw buik-/bil-/been- of armspieren nog wat extra aandacht kunnen gebruiken? Profiteer ervan om je persoonlijk te laten begeleiden op die aandachtspunten, zo kan je nadien weer in topvorm de groepslessen volgen.
Natuurlijk kan je ook voor andere sportieve doelen bij beweegcoach Lisse!

Voor personal training kan je een afspraak maken via een mailtje naar beweegcoach.lisse@gmail.com

HERINSCHRIJVING ONLINE PAKKET (€35)

Je kan de online pakketten opnieuw aankopen, deze keer zonder materiaal omdat je dit reeds hebt van vorige deelname. Dit zijn dezelfde trainingen als het eerste pakket. Wil je nu een niveautje hoger, kan je ook een ander pakket kiezen en de rekker die je al hebt hergebruiken.

Voor herinschrijvingen zonder materiaal kies je de online lessen op vrijdag.

Op zaterdag kan je de pakketten inclusief materiaal vinden.

PAKKET START-TO-SPORT / LADIES FIT (€70)  

10 online trainingen inclusief materiaal (light loop band en super band van Blackroll).

 

PAKKET CORE POWER / ALL ROUND WORKOUT (€70)  

10 online trainingen inclusief materiaal (medium loop band en super band van Blackroll).

 

PAKKET MUSCLE MADNESS / BOOTCAMP (€70)   

10 online trainingen materiaal (heavy loop band en super band van Blackroll ).

 

PRAKTISCH VOOR DE PAKKETTEN:

De elastieken worden in je brievenbus bezorgd, de link voor de trainingen in je mailbox. Je kan de trainingen 10 weken lang bekijken zo vaak je wil en op een door jou gekozen moment.

Inschrijven doe je via bovenstaande link, de pakketten inclusief materiaal kan je vinden op zaterdag.

Vermeld achter je NAAM zeker ook je ADRES (zo komt je pakketje goed terecht )

ONLINE PREGNANT & FIT (€8,50)

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Deze trainingen houden rekening met de veranderingen die je lichaam doormaakt tijdens een zwangerschap.

Deze trainingen kan je zoals steeds per les reserveren. Je krijgt een link naar de training toegestuurd die je een hele week kan herbekijken. Je hebt dus de mogelijkheid om elke training meerdere dagen uit te voeren. Voor deze trainingen heb je geen extra materiaal nodig.

 

ONLINE MAMA & BABY GYM (€8,50)

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 2,5 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.

Deze trainingen kan je zoals steeds per les reserveren. Je krijgt een link naar de training toegestuurd die je een hele week kan herbekijken. Je hebt dus de mogelijkheid om elke training meerdere dagen uit te voeren. Voor deze trainingen heb je geen extra materiaal nodig.