Groepstrainingen

PHOTO-2021-09-23-10-10-57(1).jpg

Hoe lang duurt een training?

 

Alle trainingen duren 60 minuten.

 

 

Kan iedereen meedoen met de trainingen?

Zeker en vast. Door de organisatie/aanpak van de trainingen kunnen zowel gevorderde atleten als absolute beginners een fijne training hebben.

De Mama & Baby Gym kan je starten 6 weken na je bevalling, op die manier kan je al opstarten met postnatale kinesitherapie alvorens deze lessenreeks te volgen.

 

Praktische info

Inschrijvingen en betalingen verlopen online. Je kan via de inschrijvingslink krediet aankopen en daarmee inschrijven op de datum en training die je wil volgen. Een training is €7 (met 10-beurtenkaart) of €8 (eenmalige deelname). De Mama & Baby gym en Pregnant & Fit lessen zijn €8,5 per les.

Je kan nog steeds inschrijven/annuleren tot 24u vooraf. Als je toch niet zou kunnen komen dan kan je je partner, zus, buurman, vriend... blij maken met een deelname in jouw plaats. Op die manier is je reservering niet verloren.
 

 

​Alle trainingen gaan door in Baantje 28 (vroeger Feestloft Le Lis).

Core power

Tijdens deze training staan de buik, rug en bilspieren centraal. Zowel de stabiliteit als de kracht van je romp worden getraind waardoor rugklachten geen kans meer krijgen.

 

Start to sport

Een aangepaste training voor beginnende sporters, waarbij je kracht en uithouding traint zonder zware spring- en loopoefeningen. Tijdens deze training wordt ook rekening gehouden met kwaaltjes of blessures zodat je op je eigen niveau weer fit kan worden.

 

Power training

Zin in een krachtige uitdaging? Powertraining is een training met oog op het verbeteren van je spierkracht. Je traint verschillende spiergroepen met een focus op juiste uitvoering en gewichten op jou persoonlijk afgestemd.

 

Ladies Fit

Een plezante training voor 55+ dames die hun spierkracht en uithouding op een verantwoorde manier willen verbeteren. Iedereen kan op eigen niveau sporten, er wordt rekening gehouden met aanwezige kwaaltjes. Zowel de fitte 55 plusser als de niet zo actieve personen kunnen hieraan deelnemen.

 

All-round workout

In deze les word je fit door te trainen op verschillende manieren. Kracht en conditie komen hier aan bod samen met stabiliteit en evenwicht, zo verbeter je elk aspect van je lichaam. Deze les is geschikt voor alle niveau’s van beginner tot gevorderd.

 

Crazy Cardio

Daag jezelf uit tijdens deze pittige conditie training. Intensieve oefeningen worden afgewisseld met recuperatie waardoor je uithouding verbetert.

Functional Fit

5 lessen rond hetzelfde thema om doelgericht fit te worden.

Eerstvolgende thema’s:

Start to skip: 4/10, 11/10, 18/10, 25/10 & 8/11
Mobiliteit: 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 & 13/12
Prepare to ski: 20/12, 27/12, 3/1, 10/1 & 17/1

 

Pregnant & Fit

Een groepsles waarbij je als toekomstige mama veilig kan bewegen. Aangezien elke zwangerschap anders is, worden de oefeningen individueel aangepast en wordt er ook rekening gehouden met zwangerschapskwaaltjes.

 

Mama & Baby Gym

Een sportmoment voor mama’s waar je je kind (tussen 8 weken en 2,5 jaar) mee naartoe kan nemen. Tijdens deze lessen doe je beweegoefeningen in interactie met je kindje, dit zowel op het matje als in de draagzak. De oefeningen trainen je hele lichaam en houden rekening met het herstel na de bevalling. Voor je deelneemt aan deze lessen moet je wel al een postnatale sessie gehad hebben bij een kinesist.